Munkát! Levegőt!
+

2014.02.03. 17:39

Kommentelési irányelvek

A blogban a párbeszéd színvonalának megőrzése mindenki felelőssége. Ha mindannyian teszünk a befogadó és konstruktív légkör megteremtéséért, akkor a vita sokkal tartalmasabb és értékesebb lesz mindenki számára. Segítsd a blog közösségét nyitottnak és sokszínűnek maradni azzal, hogy tárgyilagos vagy, még ha provokálnak is. Alább a hét plusz egy vezérelv, amit követek:

  1. Üdvözlöm a vitát és véleménykülönbséget, de a blogban zéró tolerancia elv van életben a szerzők és a kommentelők személye elleni támadásokkal szemben.

  2. A blogban közölt témák sokakban erős érzelmeket váltanak ki, de fenntartjuk a jogot, hogy a blog szerkesztője eltávolítson minden olyan kommentet, amelyet mások sértőnek vagy fenyegetőnek érezhetnek.

  3. Fenntartjuk a jogot, hogy a vitát az adott bejegyzéssel kapcsolatos témánál tartsuk, és a blog szerkesztői eltávolítsanak a témához nem kapcsolódó és/vagy a másokat kizáró és távol tartó parttalan szópárbajokat.

  4. A blog nem tolerálja a rasszizmust, homofóbiát, szexizmust és a gyűlöletbeszéd egyéb formáját, vagy azokat a megjegyzéseket, amelyek ezeket sugallják.

  5. A blog szerkesztője eltávolít minden olyan bejegyzést, amely jogi következményeket vonhat maga után.

  6. A blog szerkesztője eltávolít minden kereskedelmi célú vagy spam-jellegű bejegyzést.

  7. Aki a fentieket súlyosan megsérti, azt a blog szerkesztője kitiltja.

  8. A fenti elvekkel a tapasztalatok szerint azok nem élnek vissza, akik névvel vállalják a véleményüket, ezért a kommenteléshez facebook profil szükséges.

Jó vitázást kívánok!

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Scheiring Gábor Facebook-oldalához!


Itt lehet kommentálni: