Munkát! Levegőt!
+

2014.12.03. 18:16

Címkék: komment ellenzék

Bontsuk le a kétharmadot!

hammer_fist.jpgA veszprémi időközi választáson támogatjuk Kész Zoltán indulását.  Ahogy Kész Zoltán személye garancia a veszprémi polgároknak, úgy garancia lehet a demokratikus ellenzék és hazánk számára is, hogy az Orbán-kormány túlhatalma az ő győzelmével visszaverhető. Magyarország megújulása a kétharmad lebontásával kezdődik.


Magyarország jövője szempontjából a veszprémi időközi választás mérföldkő lehet az orbáni hatalom visszabontását illetően. Nem csupán ellenzéki győzelem születhet, hanem milliók reménye jöhet el a Fidesz-KDNP kétharmados többségének lebontásával. Ennek megfelelően a PM elnöksége úgy döntött, hogy a győzelemre legalkalmasabb és legesélyesebb, a demokratikus értékrendet kompromisszumok nélkül képviselő, a jogállam iránt feltétel nélkül elkötelezett jelöltet kívánja támogatni.

Kész Zoltán tősgyökeres veszprémi családból származik, helyben jól ismert jelölt, akár csak felmenői. Bár nem feltételenül gondoljuk mindenben ugyanazt a társadalomról és a gazdaságról, de az biztos, hogy Kész Zoltánnal csak előre léphetünk a demokratikus és szociális megújulás felé, és jó esélye van rá, hogy megszólítsa a város polgári-liberális szavazóit is. Tanult és tanított Amerikában, tanárként korábban dolgozott az almádi gimiben is, pályázott is igazgatónak nemrég, de mondvacsinált formai okokkal kizárták - az üggyel a Veszprém megyei kampányom során én is foglalkoztam több körben. Helyben egyébként segítőkészen támogatta kampányunkat, erre számíthat most a mi részünkről is.

kesz-zoltan.jpg

Ismerem Kész Zoli véleményét a Fidesz oktatási ámokfutásáról. Mindketten az ellen küzdünk, ahogy ahogy leuralja a központosított önkény és ellenséggyártás a demokratikus véleménynyilvánítás, a békés és hatékony működés és a helyi önrendelkezés elvét. Az ellen küzdünk, ahogy káoszt teremt a Fidesz az iskolában. Nem csak Almádiban, nem csak Veszprém megyében, hanem az egész országban. Legutóbb azt láthattuk, ahogy egy kormány ellenes tüntetőt a munkahelyén, az iskolájában vegzált a hatalom szócsöveként működő Hír TV - nem  maradt el a Kész Zoltán reakciója sem, keményen nekiment a Hír TV-nek. Aki így bánik a gyerekekkel, így bánik az oktatással, a tanárokkal és diákokkal, mint a Fidesz és csatlósai, az az ország jövőjét éli fel. Veszprémben egy hiteles és erős jelölttel kezdhetünk most új fejezetet.

Ahogy Kész Zoltán személye garancia a veszprémi polgároknak, úgy garancia lehet a demokratikus ellenzék és hazánk számára is, hogy az Orbán-kormány túlhatalma az ő győzelmével visszaverhető. A PM elnöksége ezért úgy döntött, hogy támogatja Kész Zoltánt, és politikusaival, aktivistáival segíti kampányát, amely nem egyszerűen egy választókerület képviseletéről szól, hanem a jogállami útra történő visszatérés egyik legfontosabb lépéséről.

Magyarország megújulása a kétharmad lebontásával kezdődik. Aki a jogállam és a demokrácia pártján van, és aktívan akar tenni a kétharmad lebontásáért, az támogatja Kész Zoltánt és kampányát. Ezért kérjük a többi ellenzéki pártot is, hogy támogassák a közös jelöltet!

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Scheiring Gábor Facebook-oldalához!


Itt lehet kommentálni:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.