Egy blog a háziállatokról gazdiknak és érdeklődőknek

2021. április 07. 08:49 - Gábor Soma

Egy emlékezetes műsor

blog_think_parrots-1.jpg

A Parrot Magazine szervezte a tavalyi Think Parrots (magyarra lefordítva talán "Nézd Papagájszemmel" lehetne) eseményt, ahogy az elmúlt öt évben is tették. John Catchpole, tulajdonos és szerkesztő elmondta, hogy már karácsonykor nekikezdenek a következő évi műsor megszervezésének. De mindezt nem azért teszik, hogy fokozzák a forgalmat, mivel az érkezők többsége már régi látogató. John szerint nemcsak a szemináriumok tartják meg a közönség érdeklődését, hanem az Egyesült Királyság vezető beszállítói által bemutatott kereskedelmi standok is rendkívüli vonzerővel bírnak az aktuális új dolgok bemutatásával.

blog_think_parrots-2.jpg

A Think Parrots egyik legjobb kombinációja, hogy különféle szakértők állnak rendelkezésre a látogatók kérdéseinek megválaszolására. Jelen voltak például az Egyesült Királyság vezető madár-állatorvosi klinikáinak képviselői. Neil Forbes, a nagy hírű nyugati egzotikus állatorvos Swindonból, valamint két fiatal állatorvos Londonból helyben tartottak vizsgálatokat.

blog_think_parrots-3.jpg

Neil Forbes, aki a legelső bemutató óta rendszeresen jön a Think Parrots-ra, imádja a rendezvényt, mert rengeteg elkötelezett papagáj-tulajdonossal találkozhat, akik aggódnak állatuk jóléte miatt és igyekeznek tenni is érte. Bár Neil egy kicsit a dolgok másik végét is szereti nézni, ahogy ő fogalmazott: "Azok az emberek, akiket valóban oktatnunk kellene, azok, akik nincsenek itt. Hogyan juthatnak el a megfelelő papagájtartással kapcsolatos tanácsaink hozzájuk is? Ez egy fontos kérdés!"

blog_think_parrots-4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheiringgabor.blog.hu/api/trackback/id/tr10016492746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy blog a háziállatokról gazdiknak és érdeklődőknek
süti beállítások módosítása