Egy blog a háziállatokról gazdiknak és érdeklődőknek

2023. április 04. 08:50 - Gábor Soma

A kereskedelmi standok

Matt és Kayley egy fiatal pár, akik a papagájos kapucnis pulóverek értékesítésének franchise-jával rendelkeznek. Mindkettőjüknek saját papagájuk volt a vállukon. Hayley fiatal szürkéje csendes volt és láthatóan kissé fáradt, de Matt amazonja egy elegáns kapucnis pulóvert viselt a Think Parrots feliratos logóval viselt a mellkasán, és végtelenül barátságosan viselkedett, teljesen szocializálódott az emberekhez.

papagaj-kereskedelem-1.jpg

Beszélgettem Matt Gross-szal, aki az édesanyjával és Archie-val, egy csodálatos zöldszárnyúval vett részt a rendezvényen. Mindketten egyetértettünk abban, hogy a papagájokat nem szabadna a vadonból befogni, de ha már fogságban tenyésztik őket, nem szabad elfelejtenünk, hogy a szívük mélyén még mindig vadon élő állatok, tisztelnünk kell ezen tulajdonságukat és ennek megfelelően kell bánnunk velük.A fiatal pár elkezdte megvenni a kapucnis pulóvereket a saját madaraiknak, mert túl erős volt a szél a tengerparton, ahol élnek. Most már van egy saját márkájuk Maggie-vel a pulóveren, a cég főhadiszállása pedig Skóciában van.

papagaj-kereskedelem-3.jpg

Egy következő blogban remélem, hogy írni tudok a vetőmagokról és a pelletekről, valamint a különböző érvekről, amelyek az egyik vagy a másik mellett szólnak. Az idei kiállításon a választék elsöprő volt. Menj biztosra, és szerezz be mindkettőből. A Versele - Laga új terméket mutatott be, és a rendezvény két fő szállítója is ott volt, a Hagen Tropican és a Harrison's. Két új belépő jelent meg, a Johnston és Jeff és a Marriages. Mindkét családi vállalkozás büszkélkedhet egy komoly, több generációs szakmai előélettel.

papagaj-kereskedelem-2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheiringgabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6318094050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy blog a háziállatokról gazdiknak és érdeklődőknek
süti beállítások módosítása